BODY MIND RECHARGE BEHANDELINGEN

Opladen en ontspanning voor lichaam en geest 

TUI-NA MASSAGE
60 minuten € 45,- 

ACCESS BARS
60 minuten € 50,- 

HEALING
60 minuten € 50,-

Actie Mindfulness & Chinese Tui-Na Massage

INFORMATIE & KOSTEN 

Wil jij graag meer informatie over één van de behandelingen, tijden, kosten en eventuele mogelijkheden of heb jij interesse om een behandeling te ondergaan? Neem dan contact met mij op via het nummer 06-38420003. 

TUI NA MASSAGE ( HOOFD, NEK, SCHOUDER) 

WAT IS TUI- NA MASSAGE?

Tui-Na Massage betekent duw en pak. Al meer dan 2000 jaar wordt de Tui-Na massage in China gebruikt als lichaamstherapie. De Chinese Tui-Na massage wordt gedaan volgens de principes van de traditionele chinese geneeswijze (TCM).  

Een Tui-Na massage herstelt spier, gewricht of andere spanningsklachten en werkt door op het diepere niveau van het lichaam. De verschillende energiebanen ( meridianen) in het lichaam worden gestimuleerd waardoor bloedcirculatie verbeterd zal worden. Deze massage heeft een goede positieve invloed op het zenuwstelsel, zodat levensenergie door het lichaam kan stromen. Op die manier kan er pijn worden bestredenen, wat ervoor zorgt dat je weer beter kan functioneren. 

Tui-Na massage verbeterd de weerstand van het lichaam en gifstoffen zullen uit het lichaam verwijderd worden. Hierdoor zal het lichaam weer in balans gaan treden, zal je meer levensenergie voelen stromen, 

Je afweersysteem zal versterkt worden en je gezondheid zal verbeterd worden. Daarnaast krijgt je gezicht zelfs een natuurlijke facelift.

Tui Na massage kan helpen bij het herstellen van de volgende voorkomende klachten:

 • Hoofdpijn en migraine
 • Spier en gewrichtklachten
 • Stress en burn out klachten
 • Spanningen in hoofd, nek en schouders
 • Bloedcirculatieproblemen
 • Vermoeidheidsklachten
 • Zenuwstelselproblemen
 • Concentratieproblemen
 • Slapeloosheid
 • Verslechterde weerstand / afweersysteem
 • Verminderde levensenergie


KOSTEN: 60 minuten € 45,- 

ACCESS BARS ( ENERGETISCHE BEHANDELING )

WAT IS ACCESS BARS? 

Access Bars® is een heerlijk ontspannen energetische behandeling en zorgt voor het loslaten van belemmeringen en het resetten van het lichaam, zodat er meer rust, ruimte en ontspanning ontstaat. Dit resetten gebeurt op een zachte manier door de vingertoppen op specifieke punten ( de bars genoemd) op het hoofd te plaatsen. Hierbij lig je met je kleding aan, onder een dekentje, op een massagetafel. Access Bars heeft al duizenden mensen geholpen om meerdere aspecten van hun leven, waaronder stress, angsten, slaapproblemen, te verminderen en te verbeteren.

WAT ZIJN BARS? 

De Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende aspecten in het leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid & kalmte. Ieder drukpunt op het hoofd bevat alle specifieke gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties, welke betrekking hebben op het ieder drukpunt/ onderwerp, zoals hieronder in de afbeelding wordt weergegeven. 

HOE WERKEN DE BARS? 

Er zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Door het plaatsen van de vingers op één van de energiebanen op het hoofd, ontstaat er een ontlading en wordt er ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het aanraken van deze punten op je hoofd is als het indrukken van je ALT- DELETE knop van je computer. Er ontstaat ruimte en rust in je hoofd en je overtuigingen, pijn en verdriet in je brein gaan naar de achtergrond.

WAT LEVERT HET JE OP?
Gedachtes, gevoelens en emoties sla je op in je lichaam en kan zorgen voor blokkades, waardoor er bepaalde lichamelijke, mentale of emotionele klachten ontstaan. Een paar voorbeelden zijn stress, burn out, overprikkelingen, hoofdpijn, darmklachten, hartkloppingen, oorsuizen en allerlei andere onverklaarbare lichamelijke klachten. Access Bars zorgt ervoor dat je energie weer gaat stromen en dat je klachten worden verminderd. Je zult je na een behandeling lichter, vrijer, rustiger en ontspannen voelen.

KOSTEN: 60 minuten € 50,-


HEALING 

WAT IS HEALING ? 

Healing is het in balans brengen van verstoorde energieën in je lichaam en geest. Alles is met elkaar verbonden en bestaat uit energie. Als er in het doorsturen, doorgeven of ontvangen van energieen verstoringen ontstaan,  dan kunnen er psychische klachten ontstaan die uiteindelijk kunnen leiden tot lichamelijke problemen. Dit resulteert in spanningen, slecht slapen, malen, vermoeidheid, hoofdpijn, buik of darm problemen, wisselende stemmingen en hoge spierspanningen. 

Wanneer je deze klachten ervaart geeft je lichaam een seintje waar deze blokkade in je lichaam zit en dat voel je. De vraag is alleen, wat doe jij? luister je hiernaar? 

Tijdens een healing herstelt het lichaam en geest en de natuurlijke energiestromen waardoor er meteen ontspanning en stroming ontstaat. 

Een healing helpt je bij …

 • Stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, depressieve klachten, (faal)angst en onzekerheden
 • Het leren omgaan met en het verwerken van een traumatische gebeurtenis of negatieve ervaringen in je leven. 
 • Het vinden van innerlijke rust en ontspanning
 • Het beter leren omgaan met (hoog)gevoeligheid
 • Het beter leren  luisteren naar je intuïtie, gevoel en lichaam. 


Kosten:  60 minuten € 50,-