COACHING 

Coaching bij Stress, angsten & onzekerheden

Ervaar jij momenteel stress, angsten of onzekerheden? Kun je niet meer goed slapen, pieker je veel en weet je niet goed hoe hier uit te komen? Neem de regie in eigen hand en overwin je stressklachten, (faal) angsten en onzekerheden. 

Samen gaan we werken om de regie te nemen over jouw eigen leven, zodat jij letterlijk los komt uit je omhulsel van stress en blokkades en jouw vleugels kunt spreiden om jouw eigen weg te gaan volgen.  

Heb je het gevoel dat je:

 • Vaak erg moe bent en moeite hebt om te ontspannen?
 • Te vaak over je eigen grenzen gaat?
 • Gedachten en gevoelens je blokkeren in de dingen die je graag zou willen doen?
 • Je teveel aantrekt wat anderen denken, zeggen of doen?
 • Te hoge eisen aan jezelf stelt en jezelf overbelast? 
 • Uit angst bepaalde situaties vermijdt of daardoor uitstelgedrag vertoond?
 • Je bij voorbaat al druk maakt over wat er komen gaat, wat je nog moet doen of wat al is geweest? 

Hoe fijn zou het zijn als jij geen stress, angsten of onzekerheden meer ervaart? Hoe mooi zou het zijn als jij je weer ontspannen, in balans en zeker kunt voelen?

Individuele begeleiding 

Tijdens een persoonlijk 1-op-1 coach traject is alles bespreekbaar. Met een open en betrokken houding werk ik samen met jou aan je persoonlijke doel en hulpvraag.


Gedurende het  traject gaan we onder andere:

 • Onderzoeken waar je stress, angsten of onzekerheden door veroorzaakt worden, welke invloeden dit heeft op je leven en wat je kunt doen om dit te verbeteren
 • Een concreet, gepersonaliseerde en duidelijk plan van aanpak maken om je persoonlijke doel te bereiken
 • Opbouwen van zelfinzicht, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, groei en kennis waardoor je vroegtijdig stress, angsten of onzekerheden kunt herkennen en deze blijvend kunt verlagen en/of oplossen.
 • Aan de hand van krachtige tools, methodieken en praktische handvatten, de regie te nemen over je gedachten en jouw leven. 
 • Werken aan jouw gezondheid, liefde voor jezelf, positiviteit, zelfvertrouwen, geloof in jezelf en een krachtige mindset. 

Informatie & Kosten  

Ieder traject is gebaseerd op jouw persoonlijke hulpvraag en doel. Wat wil je bereiken? Waar sta je aan het einde van het traject? Hoe zal jouw leven er dan uitzien? Wie ben je na het behalen van jouw doel? Ieder traject is gepersonaliseerd en op maat gemaakt. Hierbij pas ik krachtige tools, oefeningen, opdrachten en methodieken toe, om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

De methodieken die ik onder andere toepas zijn:
Familie & organisatieopstellingen
Neuro Linguistisch programmeren (NLP)
Metofoor & ankerplaten 
Assen van verandering
Meditatie & Mindfulness
Kernkwaliteiten 

De meeste trajecten bestaan uit 6 tot 10 afspraken van 60 tot 90 minuten. De kosten hangen af van jouw persoonlijke wensen en duur van het traject. Neem contact op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek, meer informatie, het opvragen van een offerte en de voorwaarden. 

Een coachtraject slaagt alleen wanneer er een klik is tussen beide partijen. Mijn begeleiding kenmerkt zich door professionaliteit, openheid en toegankelijkheid. Met een open houding en mindset is alles bespreekbaar zonder oordeel. Door middel van mijn betrokkenheid,  pro actieve en oplossingsgerichte houding, werken we samen om het beste resultaat te behalen. 

Hoe kan ik jou helpen?

Als Professional Life Coach, gespecialiseerd in stress, (faal)angsten en onzekerheden, kan ik jou helpen om de balans, innerlijke rust, zelfvertrouwen en geluk in je leven terug te vinden. Ik help je op een doelgerichte en praktische manier jouw doelen en belemmeringen helder te krijgen. Wanneer we dit helder hebben, gaan we aan de slag met een actieplan.  

Hoe fijn zou het zijn als jij, ontspannen en met innerlijke rust en zelfvertrouwen, het leven kunt creëren dat het beste bij jou en jouw levensstijl past?  Hoe mooi zou het zijn, als jij invloed kunt hebben op jouw eigen innerlijke rust en geluk? Ik kan jou helpen, om te zorgen dat je het beste uit jezelf en je omgeving kunt halen, zodat jij ontspannen en met een krachtige mindset en zelfvertrouwen het leven zo creëert, waar jij blij van wordt. Jij bent namelijk de regisseur van jouw eigen leven! 

Op een interactieve wijze help ik jou de juiste stappen te zetten om jouw persoonlijke doel te kunnen bereiken. 

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij vol vertrouwen je eigen weg kunt gaan volgen!

Gedurende het traject zal je meer inzichten krijgen over jouw drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en onbewuste overtuigingen. Door deze inzichten kom je dichter bij jezelf en weet je beter wie je bent, wat je wil en wat je kan. 

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen of heb jij eventueel  verdere vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

Ik geloof in het individu en dat ieder persoon een andere aanpak, begeleiding of structuur nodig heeft. Ik kijk, observeer en luister naar je, toon begrip en zal de beste begeleiding en coachingsprogramma voor je creëren en toepassen.

Referenties

Maria, 28 jaar Hilversum

" Ik ben heel tevreden met de begeleiding van Carlijn. Ze is geweldig in wat ze doet! Ze heeft een warme persoonlijkheid en weet haar vinger precies op de pijnlijke plekken te leggen. Dat doet ze zonder oordeel, maar met het volste vertrouwen dat we daar nu echt verandering in gaan brengen. 

Dat geeft heel veel rust en het vertrouwen om patronen te doorbreken waarvan ik lang had gedacht dat ze niet te breken waren. Ze is een echte supporter en weet me elke keer weer aan te moedigen. Carlijn heeft voor mij een wereld van nieuwe mogelijkheden geopend! " 


Henriëtte 56 jaar, Arnhem

" Ik ben blij dat ik door Carlijn ben gecoacht.  Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en Carlijn heeft mij gecoached bij het schrijven van mijn CV en motivatiebrief. 
Daarnaast heeft ze mij sollicitatietrainingen gegeven om goed voorbereid het sollicitatiegespek in te gaan. 


Carlijn is erg vakkundig, zij werkt prettig en doelgericht. Je kunt zien dat zij al jarenlange ervaring heeft met werkbemiddeling en ik beoordeel haar dan ook met een zeer goed"

Jantine, 40 jaar, Nijmegen

“ Bedankt voor alle mooie leermomenten en inzichten die je me hebt gegeven. Ik begrijp mijzelf nu veel beter en voel me hierdoor veel krachtiger”. 


Sandra, 31 jaar, Elst

" De sessies bij Carlijn heb ik als zeer prettig ervaren. Doordat Carlijn zich erg open en professioneel opstelt, voelde ik me er erg thuis. Hierdoor was ik in staat zelf ook erg open en transparant te zijn. 

Carlijn heeft me erg geholpen bewuster naar de wijze van beslissingen maken in mijn leven te kijken, valkuilen te herkennen en geleerd hoe ik hier beter mee om kan gaan. 


Hierdoor sta ik nu positiever en sterker in het leven. Ik heb gezien hoe mijn leven er ook uit kan zien als ik andere keuzes maak. Dus nu spring ik in het diepe om te gaan doen waar ik meer blij van wordt" 

Sanne, 34 jaar, Heteren

" Carlijn heeft een fijne persoonlijkheid. Ze kan je op je gemak laten voelen en zich goed inleven. Ze gaat in op wat er op het moment van de sessie speelt. 

Ze neemt ruim de tijd, stelt de juiste vragen en laat antwoorden vanuit jezelf komen. Na elke sessie kreeg ik een mail met opdrachten voor de komende weken. 


Elke sessie gaf nieuwe inzichtingen om mee aan de slag te gaan. Ik heb veel tips gekregen om mijn doelen te kunnen bereiken. Wat ik ook erg fijn vond is dat ze flexibel is in het maken van afspraken"   


Maaike, 34 jaar, Nijmegen

" Heel erg bedankt voor je hulp en steun de afgelopen 4 maanden. Ik heb ontzettend veel van je geleerd en weet nu beter om te gaan met mijn hooggevoeligheid en dat van mijn kind" .
 

Faye, 31 jaar, Arnhem.

" Het was een mooi en waardevol traject wat me veel inzichten heeft gegeven en waarbij ik heb geleerd om te gaan met mijn hooggevoeligheid en deze in balans te brengen. Bedankt daarvoor"

Interesse of meer informatie?

Wil jij graag meer informatie over een individueel coachingstraject of heb jij interesse om een coachingstraject te starten. Vul dan het informatie formulier in op de contact pagina of bel mij gerust voor overleg op het nummer 06-38420003. 

Wanneer je aan het einde van het traject komt en ontspannen en vol zelfvertrouwen de regie in eigen handen neemt en jouw eigen weg volgt, nemen wij afscheid en zal je jouw vleugels spreiden om uit te vliegen naar een nieuw hoofdstuk van jouw leven. Een mooi nieuw begin, vol met nieuwe kansen en mogelijkheden en vooral veel geluk. Net als de cranebird: 

“THE BIRD OF HAPPINESS"