10 TIPS VOOR MEER ENERGIE EN EEN BETERE STRUCTUUR IN TIJDEN VAN CORONA CRISUS 

In deze tijden van corona, waarbij iedereen aan huis gebonden zit, kan het soms een hele uitdaging zijn om je energieniveau op pijl te houden en een juiste structuur en regelmaat in het dagelijkse leven te creëren. Wat kun jij doen om je energieker te voelen en een betere structuur aan te houden? 

5 TIPS VOOR EEN GOEDE NACHTRUST

Het is heel normaal dat we door alle veranderingen, in verband met het Coronavirus,  we af en toe minder goed kunnen slapen. Een paar korte nachten zal geen problemen opleveren. Wanneer je een langere periode te weinig slaapt en je hierdoor klachten gaat krijgen, dan is het tijd om hier wat aan te gaan doen. Bekijk de 5 tips voor een goede nachtrust. 

HOE OM TE GAAN IN DEZE TIJD MET JOUW HOOGGEVOELIGHEID

Wanneer je hooggevoelig bent dan heb je een gevoeliger zenuwstelsel dan gemiddeld.  Dat betekent dat je bepaalde zintuigen als horen, zien, voelen, ruiken en proeven meer intens zult ervaren. Hoe kun je in tijden van Coranacrisis beter omgaan met jouw hooggevoeligheid? In deze blog geef ik je 7 tips.

LOSLATEN, HOE DOE JE DAT? 5 TIPS 

Loslaten van vervelende situaties in je leven, waarbij gevoelens, gedachtes en negatieve overtuigingen aan vast hangen, is niet altijd even gemakkelijk. De vraag is dan ook, hoe doe je dat precies? Iedereen maakt weleens vervelende situaties mee in zijn of haar leven. De één reageert of gaat anders om met dezelfde situatie dan de ander. Waar komt dat door? 

HOE KUN JE STOPPEN MET STRESSETEN?

Door negatieve ervaringen, veranderingen of vervelende situaties in jouw leven kan het zijn dat er bepaalde gevoelens en overtuigingen getriggerd worden wat voor jou stress kan veroorzaken.  Je kunt je hierdoor opgejaagd voelen en het kan ervoor zorgen dat je daardoor meer gaat eten. Door de innerlijke oorzaak van stress eten in kaart te brengen en aan te pakken, leer je jouw ballast los te laten en het positieve weer terug te halen. 

5 TIPS OM JE EIGEN WEG TE VOLGEN

Het klinkt allemaal zo gemakkelijk, je eigen weg volgen, maar in werkelijkheid is dit heel anders. Je eigen weg volgen betekent je eigen loopbaan, droom of passie volgen. Waar word je nu echt blij en gelukkig van en wat vind je nu echt leuk om te doen qua werk? Voor velen is het vaak niet duidelijk wat ze nu willen of kunnen doen. De kracht zit dan in jezelf om je eigen gevoel te volgen en hierin te geloven, ook al moet je hier bepaalde offers voor brengen, het maakt je uiteindelijk wel een gelukkig en blij mens.